Körde att skönt discopass i fredags. Bara dom roliga muskelgrupperna.

Kan skriva ut statsen på en, den första övningen. Det är ju sällan jag bryr mig om mindre övningar längre in i passet ändå.

Bröstpress (fräsch)

45kg: 6-6-6

Vilket jag är ganska nöjd med!

Paus

I alla fall har jag tänkt ta en liten paus ifrån mina träningsuppdateringar. Det är ganska tråkigt att fylla i exakt allt jag gör på varenda pass. Och jag kollar sällan gamla pass längre som jag gjorde för några år sedan.

Jag dock kanske skriver upp endast de ”viktiga” statsen. Det vill säga basövningar och liknande i början av passen när jag är fräsch. Detta för att se hur man ligger till styrkemässigt. Till exempel bänkpress, bröstpress, militärpress, marklyft, knäböj eller fräscha bicepsövningar.

Jag har inte bestämt mig än. Men fokuset är att det ska vara så roligt som möjligt på gymmet och om det är trist att skriva på varenda set så kan ju det minska ”glädjen”.

So long!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *